IT-Pruefungen.de. Hochwertige Qualität, neueste Prüfungsunterlagen.

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Loading....

Full text

(1)

IT-Pruefungen

IT-Pruefungen

IT-Pruefungen

IT-Pruefungen

....de

de

de

de

Hochwertige Qualität, neueste Prüfungsunterlagen

(2)

Exam

Exam

Exam

Exam ::::

70-236

Title

Title

Title

Title

:

TS: Exchange Server 2007,

Configuring

Version

(3)

1. You work as the Exchange Administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Exchange Server 2007 infrastructure.

The network contains a mailbox named TestResources. At present all users are able to diarize appointments for TestResources. A new company policy states that only Kara Lang and Mia Hamm are permitted to diarize

appointments for TestResources.

What actions must you take to comply with the ABC.com policy?

A. A.

A.A.You should run the following cmdlet:

Set- MailboxCalendarSettings - Identity"TestResources" - MonthCalendar calendar = new MonthCalendar(); KaraLang , MiaHamm.

B. B.

B.B.You should run the following cmdlet:

Set-MailboxCalendarSettings - Identity " TestResources" - BookInPolicy KaraLang , MiaHamm - AllBookInPolicy $false cmdlet.

C. C.

C.C.You should run the following cmdlet:

Set - MonthCalendar calendar = new MonthCalendar(); “host.KaraLang , MiaHamm = calendar "

this.Content = host;.

D. D.

D.D.You should run the following cmdlet:

Set - MonthCalendar calendar = new MonthCalendar();

HwndSource source = HwndSource.FromHwnd(calendar.Handle); this.Content = calendar;Delegates KaraLang , MiaHamm.

Answer: Answer: Answer:Answer: BBBB 2.

2.

2.2.You work as the Exchange administrator at ABC.com. ABC.com has

headquarters in London and a branch office in Paris. The Exchange Server 2007 server in the London office is named ABCEX07 and the Exchange Server 2003 server in the London office is named ABC-EX08. You need to

(4)

transfer the mailbox from ABC-EX07 to ABC-EX08. What actions must you take?

A. A.

A.A.You should include the IgnoreRuleLimitErrors parameter when using the

Move-Mailbox cmdlet.

B. B.

B.B.You should use the System configuration data collector.

C. C.

C.C.You should create a mapping schema definition.

D. D.

D.D.You should enable the Windows Remote Management (WinRM).

Answer: Answer: Answer:Answer: AAAA 3.

3.

3.3.You work as the Exchange administrator at ABC.com. ABC.com has its

headquarters in Chicago and a branch office in Dallas. You are implementing a new Exchange Server 2007 Organization.

The Exchange Server 2007 environment of ABC.com has the following server installed:

• An Edge Transport server named ABC-EX01 • A Hub Transport server named ABC-EX02.

During the course of the day you have received instruction from the CIO to have e-mail routing configured on ABC-EX01 and ABC-EX02. In your solution you need to ensure that ABC-EX01 is able to transmit e-mail messages to and from the Internet. You should also ensure that Internet email is sent to ABC-EX01 via ABC-EX02.

What actions must you take?

A. A.

A.A.You should use the Microsoft System Center Configuration Manager

(SCCM).

B. B.

B.B.You should export a new Edge Subscription file to ABC-EX01 and

Import the Edge Subscription file to ABC-EX02.

C. C.

(5)

(SCOM).

D. D.

D.D.You should use the Microsoft Exchange Internet Message Access

Protocol, Version 4 (IMAP4).

Answer: Answer: Answer:Answer: BBBB 4.

4.

4.4.You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com

network has an Exchange Server 2007 environment.

During routine maintenance of the Exchange server you discover that the storage limits are all different in the mailboxes.

What actions must you take to ensure that the storage limits to be the same?

A. A.

A.A.You should use the Get-MailboxStatistics cmdlet and forward it to the

Get-Mailbox cmdlet.

B. B.

B.B.You should use the Show-MailboxStatistics cmdlet and forward it to the

Select-Object cmdlet.

C. C.

C.C.You should use the Get-MailboxInformation cmdlet and forward it to the

Select-Object cmdlet.

D. D.

D.D.You should create an Exchange Management Shell script and forward the

Get-Mailbox

Database cmdlet output to the Set-Mailbox Database cmdlet.

Answer: Answer: Answer:Answer: DDDD 5.

5.

5.5.You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com

network has an Exchange

Server 2007 environment. The ABC.com network contains a stand-alone server named ABCSR09.

Your boss, Tess King, wants to know which Exchange Server 2007 server role can ABC-SR09

(6)

support.

What would you reply?

A. A.

A.A.It can support the Terminal Service Session Broker (TS Session Broker)

role.

B. B.

B.B.It can support the Edge Transport server role.

C. C.

C.C.It can support the PDC emulator role.

D. D.

D.D.It can support the Exchange Recipient Administrators role.

Answer: Answer: Answer:Answer: BBBB 6.

6.

6.6.You work as the Exchange Administrator at ABC.com. The ABC.com

network has an Exchange Server 2007 infrastructure that has two Client Access Servers with load balancing.

The employees on the intranet has 24/7 access to data when utilizing Outlook Anywhere. During the course of the day you have received instruction from the CIO to ensure that the employees who connect to the Exchange infrastructure via the IUnernet also have access to data 24/7. What actions must you take?

A. A.

A.A.You should enable the Microsoft Exchange Information Store.

B. B.

B.B.You should enable the Microsoft Exchange Search Service.

C. C.

C.C.You should set the external URL on every Client Access Server.

D. D.

D.D.You should enable the Microsoft Exchange File Distribution service.

Answer: Answer: Answer:Answer: CCCC 7.

7.

7.7.You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com

network has an Exchange Server 2007 environment.

You have received several complaints from employees in various

(7)

folder even though the sender’s e-mail address is on their Safe Senders List. You need to ensure that the employees' Safe Senders Lists are used.

What actions must you take?

A. A.

A.A.You should modify the SMTP Send connectors.

B. B.

B.B.You should utilize the Get-Mailbox cmdlet.

C. C.

C.C.You should utilize the Show-Information cmdlet.

D. D.

D.D.You should utilize the Update-SafeList cmdlet on each mailbox.

Answer: Answer: Answer:Answer: DDDD 8.

8.

8.8.You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com

network has an Exchange Server 2007 environment. ABC.com makes use of Microsoft ActiveSync policy.

As a security measure the Microsoft ActiveSync policy is configured to ensure that idle clients provide their password every 20 minutes. You therefore decide to set up an inactivity timer on the network computers. During the course of the day you have receive a request from the Marketing manager named Amy Wilson, to ensure that her laptop, ABC-WS236 is not affected by this Microsoft ActiveSync policy.

What actions must you take to ensure that ABC-WS236 is not affected by the Microsoft

ActiveSync policy but all other computers are?

A. A.

A.A.You should disable Microsoft ActiveSync on ABC-WS236.

B. B.

B.B.You should use the Set- ReceiveConnector – ProtocolLoggingLevel None

cmdlet.

C. C.

C.C.You should set up a new ActiveSync policy to accommodate

ABC-WS236.

D. D.

(8)

Answer: Answer: Answer:Answer: CCCC 9.

9.

9.9.You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com

network has an Exchange Server 2007 environment.

ABC.com has two servers named ABC-EX01 and ABC-EX02. ABC-EX01 is hosting the Client Access server role and ABC-EX02 is hosting the Hub Transport server role. During the week ABCEX01 has a failure. To ensure productivity you need to transfer the Client Access Server role to ABC-EX02.

What actions must you take?

A. A.

A.A.You should run the Disable-StorageGroupCopy cmdlet and enable the

DatabaseCopy cmdlet.

B. B.

B.B.You should utilize the Setup/mode:RecoverServer command.

C. C.

C.C.You should utilize the Add or Remove Programs applet.

D. D.

D.D.You should open the Exchange Management Console and imported the

Client Access server role.

Answer: Answer: Answer:Answer: CCCC 10.

10.

10.10.You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com

network has an Exchange Server 2007 environment with a server named ABC-EX10. ABC-EX10 had several physical hard disk drives. You have received instruction from the CIO to ensure that ABC-EX10 has the best possible I/O performance while also being fault tolerant.

What actions must you take?

A. A.

A.A.You should make use of a dedicated RAID 3 array.

B. B.

B.B.You should make use of a dedicated RAID 10 array.

C. C.

(9)

D. D.

D.D.You should make use of a dedicated RAID 0 array.

Answer: Answer: Answer:Answer: BBBB

Figure

Updating...

Related subjects :